Trots op onze sponsors!

De DTC smokers zijn als team zeer gedreven en steken heel veel eigen tijd, energie en middelen in onze ‘hobby’. Maar ondanks dat, mag het duidelijk zijn dat je, om mee te kunnen draaien met de top, alle hulp kan gebruiken!

Naast de inschrijfgelden, verblijfskosten en materialen tijdens wedstrijden, zijn er natuurlijk ook kosten voor onderhoud en trainen. Vlees, brandstof, rubs, sauzen, vervoer, gebruiksmaterialen en presentatiemiddelen zijn al gauw een bepalende factor voor het deel kunnen nemen aan wedstrijden en uiteraard ook het creëren van naamsbekendheid.

En juist daarom zijn wij super trots en blij met onze sponsors. Mensen/bedrijven die net als wij geloven in en steunen wat de DTC smokers willen bereiken. Wat wij willen bereiken en hoe hoog die ambitie reikt? Geïnteresseerd, neem contact met ons op! Wij komen heel graag met u in contact info@dtcsmokers.nl

Gebr.Bouwens, is een im-/export bedrijf gericht op de pluimvee-sector. Het familiebedrijf is al jaren gespecialiseerd in de inkoop en verkoop en distributie van levend pluimvee en pluimveeproducten. Gebr.Bouwens b.v. handelt in kwaliteits- pluimveeproducten, voor de vleesverwerkende industrie en Groothandel.

 

 

 

 Schermafbeelding 2015-08-08 om 17.42.22

TOP WHEELS – BANDEN, VELGEN, ONDERHOUD EN UITLIJNEN

Top Wheels in Doetinchem, Achterhoek, Gelderland, Nederland is een jong dynamisch bedrijf. Wij bieden u een ruime keuze aan velgen, banden en complete sets tegen zeer scherpe internetprijzen, van uitstekende A-merken tot budget merken met een goede prijs en kwaliteitsverhouding. Indien gewenst, ruilen wij ook uw oude velgen set in.

   
M&J

 “Het Reclamebureau voor ál uw visuele reclame!”